luni, 11 martie 2013

Informatii stardoll:
1.

TREBUIE SĂ FIU ÎNGRIJORATĂ DACĂ PROGRAMUL MEU ANTIVIRUS MĂ AVERTIZEAZĂ ÎN PRIVINȚA UNEI DESCĂRCĂRI/OFERTE?

Dacă programul tău antivirus te-a avertizat atunci când ai încercat să finalizezi o ofertă, acest lucru s-a întâmplat cel mai probabil deoarece ai un program antivirus foarte sensibil sau deoarece oferta pe care o descarci conține reclame care declanșează programul antivirus.

În orice caz, finalizarea ofertei nu va afecta securitatea computerului tău.

Te rugăm să reții: toate ofertele de pe Stardoll.com sunt sigure însă, dacă accesezi o ofertă de pe un alt site care nu este Stardoll, noi nu putem să îți garantăm că aceasta este sigură pentru computerul tău.

2.

ETICHETA STARDOLL - REGULILE NOASTRE DE BAZĂ

Când ești pe Stardoll, trebuie să PROCEDEZI ASTFEL:
  • - Să te distrezi și să te simți bine!
  • - Să fii creativă: Să îi dezvolți talentul și să fii o sursă de inspirație pentru alții
  • - Să creezi și să îmbraci cele mai „cool” păpuși posibile!
  • - Să petreci timpul cu prietenii tăi și să îți faci prieteni noi
  • - Să respecți opiniile și credințele altor oameni

Când ești la Stardoll, trebuie să NU PROCEDEZI ASTFEL: 
  • - Să nu folosești un limbaj licențios sau termeni sexuali expliciți ori să faci remarci rasiste
  • - Să nu intimidezi sau să deranjezi în alte moduri alți/alte Stardolls
  • - Să nu soliciți din partea altor utilizatori Stardoll (sau să le oferi acestora) parola, adresa e-mail sau alte informații personale cum ar fi detalii despre conturi Skyoe, Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram sau alte platforme similare, inclusiv fotografii
  • - Să nu faci afaceri private pentru a schimba articole, pentru a schimba/vinde/cumpăra conturi, nici pentru a vinde articole pentru sume mai mari decât limita Stardoll de 600 de Stardolari.
  • - Să nu tastezi parola altundeva decât în caseta de conectare de pe pagina www.stardoll.com sau să îți schimbi adresa e-mail cu una folosită în scopuri de înselăciune
  • - Să nu încalci legea sau să convingi alte persoane în acest sens atunci când folosești Stardoll
  • - Să nu pretinzi că faci parte din personalul Stardoll. Nu există niciun fel de cod de angajat așa că nu cere un astfel de cod și nu pretinde că ai unul.
  • - Să nu creezi articole ofensatoare pentru alți membri Stardoll.

Încălcarea uneia sau mai multor reguli de bază va avea drept rezultat închiderea contului tău fără posibilitatea unei rambursări.

3.
Singurul mod de a pierde articole sau un cont este prin dezvăluirea sau schimbul de parole sau de numere de referință, prin înlocuirea adresei de e-mail personale cu una care nu îți aparține, prin introducerea parolei pe site-uri de phishing sau prin folosirea unui proxy. 

Stardoll te avertizează să nu îți divulgi NICIODATĂ parola NIMĂNUI (nici măcar celor care pretind că fac parte din personalul Stardoll). Nu primești despăgubiri pentru niciun articol dacă îți dezvălui parola, faci schimb de conturi sau îți înlocuiești adresa de e-mail cu una necunoscută. 

Dacă încă mai ai acces la contul tău, îți recomandăm ferm să îți schimbi imediat parola: 
Mergi pe pagina „Contul meu” și alege „Setări” 

Dacă nu mai ai acces la contul tău, te rugăm să ne trimiți informații specifice care să ne ajute să dovedim că tu ești proprietarul de drept. Te rugăm să ne trimiți orice referințe de plată, precum și data nașterii și adresa e-mail originală a contului, pentru a putea investiga ce s-a întâmplat. 

În continuare, iată câteva sfaturi pentru alegerea unei parole sigure: 

- Amestecă litere majuscule și minuscule,
- Include litere, numere și simboluri,
- Asigură-te că parola are cel puțin 8 caractere sau este mai lungă,
- Nu folosi aceeași parolă pe mai multe site-uri,
- Nu da informații privind parola ta NIMĂNUI (nici măcar personelor importante, colegilor de cameră, prietenilor, etc.),
- Nu îți nota în scris parola,
- Nu trimite parola prin e-mail,
- Schimbă-ți periodic parola. 

Ce trebuie evitat la crearea unei parole: 

- Utilizarea unei parole care conține informații personale, cum ar fi data de naștere și/sau numele.
- Utilizarea de cuvinte, expresii sau acronime comune sau care pot fi găsite într-un dicționar.
- Crearea unei parole exclusiv din numere, litere majuscule sau minuscule.
- Utilizarea tiparelor de tastatură (asdf) sau a numerelor în succesiune (7890). 

4.

CUM RAPORTEZ COMPORTAMENTUL NEGATIV PE STARDOLL?

În toate caracteristicile noastre comunitare, cum ar fi, dar nelimitându-se la, Prieteni, Blog, Carte de oaspeţi și Album, poți face clic pe semnul exclamării mov din dreptul utilizatorului pentru a-l raporta şi specifica motivul raportării. Dacă un utilizator se comportă nepotrivit în timpul chatului, te rugăm să ne trimiţi un raport făcând clic pe semnul de exclamare mov din fereastra de chat. Articolele StarDesign pot fi raportate făcând clic pe semnul de exclamare mov de lângă obiectul StarDesign.

Ajută-ne să păstrăm Stardoll un site sigur și distractiv raportând alți utilizatori doar dacă încalcă Regulile de bazăStardoll. Este importantă raportarea obiectului corect dintr-un motiv corect. Rapoartele false sau orice alt abuz al acestei funcții pot conduce la închiderea contului tău.

Stardoll tratează cu toate rapoartele și facem tot posibilul pentru a analiza rapoartele voastre în termen de o (1) zi lucrătoare. Dacă considerăm că Regulile de bază Stardoll au fost încălcate, textul/textele în cauză va/vor fi şterse(e), putând fi luate și alte măsuri; utilizatorul poate fi avertizat sau şters. Nu vei contactată de Stardoll din nou în legătură cu acest subiect, decât dacă avem întrebări suplimentare sau dacă avem nevoie de ajutorul tău pentru a rezolva raportul. Dacă nu ești mulțumită de măsurile luate, ne poți contacta din nou.

De asemenea, reține faptul că poți să împiedici un utilizator să îți trimită mesaje folosind opţiunea Blocare utilizator din rubrica Grup! a listei tale de Prieteni. 



5. Pe Stardoll.com, ne dorim ca toți să se comporte frumos și să fie atenți la limbaj - așa cum facem și in viața reală. Dacă cineva tastează un cuvânt urât, „Filtrul automat de cuvinte vulgare” va înlocui cuvântul cu o serie de asteriscuri (*****). Este posibil ca anumite cuvinte să fie captate de acest filtru din cauza contextului în care sunt folosite. Te rugăm să ne trimiți textele care nu conțin cuvinte urâte și sunt totuși oprite de filtru pentru a putea depista sursa problemei.



6.

REGULI DE ÎNCĂRCARE A IMAGINILOR

Accesând Stardoll.com și trimițând o imagine pentru încărcare, ești de acord să respecți termenii de utilizare Stardoll și următorii termeni și condiții de încărcare a imaginii tale:

1. Imaginile care încalcă regulile de bază Stardoll.com nu sunt permise.

2. Fotografiile cu tine și/sau cu alte persoane nu sunt permise.

3. Imaginile animate nu sunt permise.

4. Orice fotografii care conțin desene animate, benzi desenate, vedete, nuditate, pornografie, arme, droguri, imagini explicite sexual sau orice imagini protejate de legile drepturilor de autor (cu excepția cazului când tu deții aceste drepturi) nu sunt permise. Fotografiile de celebrități și imaginile din desene animate sau benzi desenate sunt, în general, protejate prin drepturi de autor.

5. Din motive de securitate și confidențialitate, niciun fel de imagini care conțin informații ce pot fi asociate cu tine personal sau cu alte persoane, cum ar fi nume, numere de telefon, adrese e-mail sau URL-uri de site Web nu sunt permise pe site.

Dacă încalci aceste condiții, contul tău poate fi șters. Stardoll.com își rezervă dreptul de a analiza toate fotografiile și de a respinge orice fotografie din orice motiv, după cum consideră necesar. Încărcarea unei imagini costă 2 Stardolari, indiferent dacă imaginea este acceptată sau nu. 

7. 

ESTE SIGURĂ UTILIZAREA PLĂȚII ONLINE PE STARDOLL?

Stardoll.com utilizează cea mai recentă tehnologie de criptare și cele mai noi măsuri de securitate pentru a proteja plățile către Stardoll. Toate informațiile financiare sunt criptate (SSL) înainte de a fi trimise către noi. Pentru a proteja informațiile față de terțe părți, nu stocăm numere de cărți de credit în sistemul nostru. 


8.

FUNCȚIONEAZĂ SCRISORILE ELECTRONICE ÎN LANȚ SAU CHEATURILE?

Nu. Scrisorile electronice în lanț și cheaturile nu funcționează niciodată pe Stardoll, dar întâlnim multe.

Nu te lăsa păcălită de acestea și nu le trimite altora.

Sunt o pierdere de timp și o încercare de inducere în eroare a altor jucători. Utilizatorii care trimit astfel de scrisori electronice în lanț riscă ștergerea conturilor; faptele lor încalcă regulile Stardoll!

Te rugăm să reții că toate mesajele de la Stardoll care sunt trimise către Mesageria ta de pe Stardoll sunt marcate cu sigla Stardoll.


9.

DE CE NU POT ÎNCĂRCA PROPRIILE MELE IMAGINI PE PAGINA MEA?


Stardoll este dedicat siguranței membrilor comunității și publicării de conținut potrivite pentru toți utilizatorii noștri, de toate vârstele. Avem mulți utilizatori tineri ai căror părinți le permit să navigheze și să se joace pe Stardoll. Pentru ca site-ul să fie un loc primitor pentru utilizatorii de toate vârstele, nu permitem încărcarea de imagini din exterior.Exemple de astfel de imagini externe sunt: 
  • Imagini care reprezintă oameni adevăraţi (inclusiv părţi ale corpului în posturi sugestive) 
  • Imagini care conţin orice fel de informaţii care ar putea face uşoară descoperirea identităţii oricăruia dintre utilizatorii noştri 
  • Imagini care conţin orice fel de informaţii care ar putea face uşoară descoperirea locului în care se află un anumit utilizator 
  • Imagini aflate sub protecţia legii copyright-ului 
  • Imagini animate (gifs) 
  • Imagini care conţin mărci înregistrate (branduri)



10.

DE CE ÎMI CEREȚI ADRESA E-MAIL?

Statutul de membru pe Stardoll include accesul la o mulțime de instrumente și caracteristice disponibile pe site. Pentru a putea beneficia la maxim de toate acestea, trebuie să îți confirmi adresa de e-mail făcând clic pe linkul pe care ți-l trimitem spre aprobare. Dacă îți confirmi adresa de e-mail, vei putea:
  • - să primești newsletter-ul (buletinul informativ)

  • - să votezi și câștigi concursul Covergirl

  • - să votezi în cadrul competițiilor foto

  • - să deschizi un club

  • - să votezi Albume

  • - să votezi Decoruri


Dacă pierzi sau uiți parola, poți genera o parolă nouă care va fi trimisă pe adresa ta de e-mail sau pe cea a părinților.

Reține că trebuie să îți confirmi adresa de e-mail pentru a primi oferte și promoții de la noi și ia aminte, de asemenea, că nu divulgăm adresa ta e-mail unor terțe părți fără aprobarea ta.



11.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Realizăm că se întâmplă uneori ca viaţa să pară dificilă sau că te poţi confrunta cu situaţii delicate. Dacă te simţi deprimată sau dacă simţi că poate ai nevoie de ajutor, este foarte important ca mai întâi să discuţi cu un adult în care ai încredere. Dacă nu cunoşti pe nimeni care ar putea să te ajute, există numeroase website-uri disponibile pentru persoanele care au probleme legate de abuzuri, ameninţări, depresie, alimentaţie – există ajutor disponibil pentru aproape orice fel de problemă cu care te-ai putea confrunta.

Iată câteva exemple:

Australia: www.kidshelp.com.au

Canada: www.kidshelpphone.ca

Marea Britanie: www.nspcc.org.ukwww.childnet-int.orgwww.barnardos.org.uk

www.childline.org.uk

Statele Unite: www.childhelp.orgwww.pamf.org/teen www.suicidepreventionlifeline.org,suicidehotlines.com/national.html

Noua Zeelandă: www.youthline.co.nz

Alte ţări: www.chiworld.orgwww.inhope.orgwww.saferinternet.org

Ştim că Stardoll este distractiv - ne place să ne jucăm pe site la fel de mult ca şi ţie!

Dar este important să te gândeşti şi la alte lucruri în viaţă, cum ar fi să practici un sport, să îţi faci temele sau să iei cina cu familia. Aşa că joacă-te responsabil şi reţine că suntem mereu aici pentru tine! Contactează-ne dacă doreşti să te îndrumăm către un specialist în dependenţa de jocuri.

Dacă cineva îţi trimite mesaje sau imagini care sunt indecente, obscene sau nepotrivite în orice alt fel cu intenţia de a te hărţui, a te ameninţa, a te enerva sau abuza sau dacă afli despre transmiterea, folosirea sau vizualizarea de pornografie infantilă atunci când eşti online, raportează imediat acest lucru la linia NCMEC , număr de telefon 1-800-843-5678 sau www.cybertipline.com (Statele Unite), sauceop.police.uk (Marea Britanie) sauwww.virtualglobaltaskforce.com (pentru alte ţări).

Raportează imediat alţi utilizatori atunci când ţi se cere să îndeplineşti provocări pentru a primi Stardolari gratuiţi şi/sau statut de membru Superstar. Raportează, de asemenea, utilizatorii atunci când îţi cer să continui conversaţia într-o altă cameră de chat în afara Stardoll, mai ales dacă ţi se cere să activezi camera video (webcam).

12.

PRIETENA MEA / UN ALT UTILIZATOR ÎMI CERE SĂ ÎMPĂRȚIM CONTUL

Nu împărți niciodată un cont cu o altă persoană!
Stardoll solicită ca o singură persoană să își asume responsabilitatea pentru deținerea și folosirea unui cont.
Dacă împarți un cont cu o altă persoană, îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile acelei persoane pe cont respectiv ca și cum ar fi propriile acțiuni.
Dacă dezvălui informații despre contul tău altcuiva sau dacă altcineva îți dezvăluie informații despre contul ei/lui, atunci atât tu cât și respectiva persoană riscați să vă pierdeți conturile și întregul lor conținut. Stardoll nu va media dispute privind proprietatea asupra conturile împărțite.
Dacă nu se poate determina clar cine este proprietarul contului din cauza faptului că au fost furnizate informații incorecte sau înșelătoare în timpul procesului de înscriere, atunci Stardoll va închide contul și tot conținutul acestuia va fi pierdut. Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre acest subiect, nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail: support@stardoll.com.

Poze:> Voi incepe iar sa postez:)